Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - 2014

Gruodis 25th

Kremliaus juokdarys

       Kiekvienas padorus dvaras turi turėti savo juokdarį. O kaip kitaip. Kas gi kitas, jei ne juokdarys, valdantiesiems pasakys tiesą.

Sausis 1st

n/d

Gruodis 21st

Kas nepasislėpė – mes nekalti

            Penktoji kolona džiaugiasi. Ukrainos žiniasklaida springsta iš laimės. Pagaliau! Rusijos ekonomika žlunga.

O, kokia įdomi informacija!

       Pateiktame grafike: „Russia ETF” finansinis indikatorius Niujorko biržoje, pradėjęs aktyvų augimą smarkiai išaugus pirkimams taip vadinamą “juodąjį antradienį”, kai įvyko didžiulis rublio kritimas per paskutinį dešimtmetį. Ką tai reiškia?

Dirbtinės rankos, kurias galima valdyti mintimis

       Vienas iš būdų pakeisti prarastas galūnes yra pritaikyti robotizuotus protezus. Džono Hopkinso Taikomosios fizikos laboratorija užsiima tokių protezų kūrimu.

Gruodis 20th

Angelos Merkel Votergeitas

       Vokietijos kanclerės Angelos Merkel politinis ilgaamžiškumas seniai intriguoja žurnalistus, ekspertus, politikus. Neseniai vykusio krikščionių demokratų suvažiavimo išvakarėse VFR finansų ministras Volfgangas Šoiblė Angelą Merkel prilygino Napaleonui Bonapartui. Partijos bendražygis įsitikinęs, kad Vokietijos vyriausybės vadovas demonstruoja naują vadovavimo kokybę, „kuri yra ne tokia puolanti, kaip Napaleono, bet labiau sėkminga“.

Gruodis 16th

Greitas maistas – Lietuvos arba Grybauskaitės politikos veiksnys

       „Lietuva nebijo Rusijos užpuolimo, nes yra NATO narė... – pasakė Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė, apsilankiusi Kijeve. – Mes jau įėjome į visas mūsų Vakarų sąjungininkių bendrijas ir pasirengę save ginti taip pat, kaip savo gyvybę savo Tėvynės gynimui skiria Ukrainos piliečiai.

Kaip barasi tavo mama?

       Kokius negražius, neetiškus žodžius sako mama, kai pyksta. Pasakoja vaikai.

Gruodis 13th

Iš kol kas neuždrausto interneto: garsioji Baba rašo

       VBP pletkų kanalu, kurio jokia valdžia niekada neuždarė ir neuždarys, Antanienė atnešė žinią, kad mūsų brangioji Dalytė serga ir pas daktarus lankosi. Negaliu to nei patvirtinti, nei paneigti, bet pretekstas susirgti jai tikrai yra. Žiūrėkit, kaip ji aštriai tarkavo Putino subinę už karą Ukrainoje, nors to Putino toje Ukrainoje nei kvapo nebuvo; kaip kabino Porošenkos numušto keleivinio Boingo etiketę Putinui po kaklu; kaip paleido gandus, kad Putinas jau Lietuvą puola; net teroristu binladenu ir hitleriu Putiną apšaukė; prisikvietusi JAV „trupų“, špygomis į Rytus badėsi, visokiomis sankcijomis grasino… Ir kaip manote kodėl ir dėl ko taip ardėsi mūsų prezidentė?

Gruodis 7th

Kaip šoka poros

       Kaip poros šoka Maskvos klubuose. I.Tagijevo ir S.Berezovskajos parodija.

Archyvas